Оновлення 18 січня 2011
|
|
|
|
FermA | Дата: Вівторок, 18.01.2011, 11:24 | Повідомлення # 1 |
 Полковник
Група: Адміністратори
Статус: Offline
« »
| Для тих хто в шоці, що сталося із сайтом В попередній версії було дуже багато проблем в основному із правами користувачів, важкістю заливати файли на сайт, та абслютним неволодінням HTML всіх редакторів сайту. Тепер більшість сайту побудовано на форумі де кожен може створити тему та доєднати до неї файли. Тут також будуть публікуватися всі новини. Мені легше цим всім керувати оскільки к-ть модулів зменшилася. Ну і сподіваюся таким чином воскресити форум. P.S. Із форуму я видалив праву бокову панель яка тут бува зайва, але головна сторінка і трохи меню залишилося, щоб перейти із форуму на головну сторінку - натисніть на "Головна сторінка" в панелі зверху. На головній будуть показуватися нові важливі теми форуму. Ваші думки з цього приводу? Тільки сильно не бити 
|
|
| |
andr24 | Дата: Середа, 19.01.2011, 13:43 | Повідомлення # 16 |
 Лейтенант
Група: Користувачі
« »
| 1. Я мав на увазі праву колонку сайту. "Меню" і все під ним. Якщо не важко то добавте щоб з форуму було видно "хто на сайті". Як на головній. 2. Та теми всі ніби то й цікаві. Кому що. Хіба б іх закрити і відкрити знову. Тоді не буде застарілих коментів. Але здається 2008 рік ще у ліцеї вчиться. Чи я помиляюсь. 4. Я б в біжучий рядок поставив би : "Заходіть на форум !! Хто опустився, хто піднявся - Новий рейтинг вже тут. Гаряче обговорення - яким повинен бути сайт. " 5. Якщо не самі книжки то хоч повні назви і автори. Посилання де можна взяти(по можливості). А скільки корисних програмок можна було б порекомендувати. Я от талицю Менделєєва використовую. І довідник по переводу фізичних величин. 6. А опитування "Як вам зміни?" можна вже поставити на головну. Багато хто його й не бачив. От що таке канікули. Стільки ідей. Сам дивуюсь.
|
|
| |
FermA | Дата: Середа, 19.01.2011, 13:54 | Повідомлення # 17 |
 Полковник
« »
| 1. Не можна. Тільки ставтистика внизу форуму 2. Так 3 курс 4. Ок 5. Добре згодом щось зроблю 6. Ок
|
|
| |
andr24 | Дата: Середа, 19.01.2011, 16:12 | Повідомлення # 18 |
 Лейтенант
« »
| Яб в біжучий рядок ще додав би про конкурс програм з інформатики :"Хочеш виграти приз - напиши програму. Детальніше в домашніх завданнях з інформатики" Конкурс програм це хороша ідея. Міг би бути і постійний. Можливо швидкість біжучого рядка тохи зменшити. Чи можливо по кліку на біжучому рядку зразу виходити на форум ?
|
|
| |
FermA | Дата: Середа, 19.01.2011, 16:15 | Повідомлення # 19 |
 Полковник
« »
| ссилку зробив, може хоть одна програма буде а)
|
|
| |
andr24 | Дата: Вівторок, 25.01.2011, 16:18 | Повідомлення # 20 |
 Лейтенант
« »
| 1. До сайту додано посилання на Твіттер і Контакти. Ціково було б як би були якісь посилання на сайт університету. На ве цікаве що є в університеті. Ліцей же при університеті. Чи університету ліцеїсти не потрібні. 2.Було б зручно щоб з "меню""ліцеїсту" було посилання на загальний розділ форуму "ліцеїсту". 3.Здається в ліцеї процює фотостудія. Може на сайті організувати виставку фотографій. Наприклад тема "природа".
|
|
| |
FermA | Дата: Вівторок, 25.01.2011, 16:20 | Повідомлення # 21 |
 Полковник
« »
| 1. Нічого там цікавого нема, зовсім. 2. Тоді воно посунеться впаво, так як всі лінки 3. Треба фотоальбом довести до розуму, людину з фотостудії я знаю
|
|
| |
CosmoUP | Дата: Вівторок, 25.01.2011, 17:09 | Повідомлення # 22 |
 Капітан
« »
| Чому ви робили сайт на Юкозі? (я перепрошую якщо я помилився )Додано (25.01.2011, 17:09) --------------------------------------------- Без серверних скриптів багато не напишеш
невелика ссилка для гуглу http://www.school.thv.org.ua
|
|
| |
FermA | Дата: Вівторок, 25.01.2011, 17:12 | Повідомлення # 23 |
 Полковник
« »
| Та юкоз - коли робив ламєром був, тому робив на Юкозі
|
|
| |
CosmoUP | Дата: Вівторок, 25.01.2011, 17:41 | Повідомлення # 24 |
 Капітан
« »
| , я тоже недавно робив на юкозі, тепер за місяць виріс!  Додано (25.01.2011, 17:40) --------------------------------------------- юкозу багато людей не довіряє (хотя тим хостам де пхп дозволено, то взагалі довіряти не мона (точніше сайтам на цих хостах)), тому що є дира в мінічаті... я розказувати про неї не буду, якщо хочете почитайте ,,Взлом юкоз,,  Додано (25.01.2011, 17:41) --------------------------------------------- взагалі сайт класний, навіть дуже
|
|
| |
FermA | Дата: Вівторок, 25.01.2011, 18:14 | Повідомлення # 25 |
 Полковник
« »
| Треба перенести з Юкозу але я вже не маю ентузіазму
|
|
| |
FermA | Дата: Вівторок, 25.01.2011, 18:15 | Повідомлення # 26 |
 Полковник
« »
| пішов ламати свій сайт
|
|
| |
CosmoUP | Дата: Вівторок, 25.01.2011, 18:32 | Повідомлення # 27 |
 Капітан
« »
| до речі, можете собі один прикол добавити: перекладач гугл, там вибераєш мову і сайт перекладається - http://www.google.com/webelements/#show-translate
|
|
| |
FermA | Дата: Вівторок, 25.01.2011, 18:33 | Повідомлення # 28 |
 Полковник
« »
| було колись тут таке
|
|